Kapat
Kapat
Yerinizi Ayırtın
Mevcut En İyi Fiyatlar

Gizlilik Politikası

 

 1. GİRİŞ

Verilerin korunması ve kişisel gizliliğiniz, en yüksek önceliğimizdir. Bu Gizlilik Politikası, kişisel verilerinizin tarafımızdan toplanması, kullanılması ve işlenmesine dair nitelik, kapsam, amaç ve koşullar ile veri sahibi olarak haklarınız hakkında şeffaf bilgiler sağlamayı istediğimiz veri koruma beyanımızı içermektedir. Kişisel verileriniz her zaman Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR), 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (KVKK) ve yürürlükteki Türkiye veri koruma yönetmeliklerinin ilgili hükümlerine uygun olarak işlenecektir. Kişisel gizliliğiniz bizim için önemlidir ve bunu sağlamak için en iyi gayreti göstereceğiz.

 

2. VERİ SORUMLUSU KİMDİR?

DOĞUŞ OTEL İŞLETMECİLİĞİ ve YÖN. HİZ. A.Ş. („Doğuş Otel“), https://www.mythahotels.com/en/  websitesinin sahibi sıfatıyla veri sorumlusu olarak, web sitemiz ve tesislerimiz yoluyla işlenen kişisel verilerin kapsamlı bir şekilde korunmasını sağlamak üzere çok sayıda teknik ve kurumsal tedbirler uygulamıştır. Kişisel verileriniz ya da veri koruma uygulamalarımız hakkında sorularınız olması durumunda, lütfen bizimle irtibata geçiniz:

 

Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. No:2 34485 Sarıyer / İstanbul / Türkiye

İrtibat Kişisi : kisiselverilerim@mythahotels.com

 

3. TOPLADIĞIMIZ KİŞİSEL VERİLER

Doğuş Otel, istatistik amaçlı trafik bilgisi gibi kişisel verilerinizi ve diğer bilgilerinizi toplamakta, işlemekte ve saklamaktadır.

 

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, Doğuş Otel oturum açma bilgileriniz, zaman dilimi ayarlarınız, tarayıcı eklenti tipleri, işletim sistemi, ziyaret edilen sayfaların kayıtları ve web sitemize nasıl geldiğiniz dahil olmak üzere, hakkınızda ve web sitemizi kullanımınız hakkında bilgiler toplayabilir, işleyebilir ve kullanabilir. Söz konusu bilgiler “trafik verileri” yoluyla toplanabilecek olup bunun için “çerezler” ya da bilgisayarınızın tanımlanmasında kullanılan diğer izleme teknolojileri, IP adresleri ya da diğer sayısal kodlardan faydalanılabilecektir. Çerezler hakkında daha fazla bilgi almak için, lütfen Çerez Politikası başlıklı bölüme bakınız.

 

Rezervasyon düğmesi, bu düğme ziyaretçiyi sadece tıkladığı ilgili otelin websitesine yönlendirmektedir ve herhangi kişisel veri bu ilgili otelin rezervasyon süreci doğrultusunda işlenmektedir. Biz ise sadece istatistik amaçlı rezervasyın bilgilerini takip ederiz, kişisel verilerinizi takip etmeyiz.

 

4. VERİLERİNİZİ NASIL KULLANIYORUZ

Kişisel verileriniz yasal dayanaklara istinaden işlenmektedir. Amaç sınırlandırması prensibine bütünüyle saygı duyuyoruz, bundan dolayı kişisel verileriniz, belirtilen, açık ve meşru amaçlar doğrultusunda toplanmaktadır ve bu amaçlara uygun olmayan şekillerde işlenmeyecektir.

 

Esas olarak, kişisel verilerinizin işlenmesi, talep etmiş olduğunuz hizmetleri size sunabilmemiz ya da sizinle yapılan bir sözleşme (örneğin e-mail ile) kapsamındaki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmemiz için gerekmektedir. Özellikle, websitemizde yer alan e-mail adresimize gönderilen elektronik postalar göndericinin e-mail adresine ve keza ilgili elektronik posta içerisinde yer alabilecek olası kişisel verilerinize vakıf olmamızı zorunlu kılıyor, zira bu herhangi bir sorgunuza cevap verebilmemiz için gereklidir. Bu bilgi, bilgiyi saklama amacımız sona erene kadar tarafımızca saklanmaktadır.

 

Olası adayların özgeçmişlerini elektronik formatta kabul etmekteyiz. Özgeçmişinizi göndermeniz, GDPR mevzuatı uyarınca, tarafınızca aleni kılınan bilgilerin (özgeçmiş ve içeriğinin) işlenmesi anlamındadır. Uygulamamızda, ilgili özgeçmişin gönderildiği otelin insan kaynaklarına yönlendirilmektedir.

 

Belirli durumlarda, yasal yükümlülüklere riayet etmek amacıyla (örneğin: konuk kayıtlarının yetkili kurumlara sunulması) kişisel verilerimizi işlememiz gerekmektedir.

 

Size olası en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz, bundan dolayı makul beklentileriniz uyarınca belirli hususları meşru menfaatlerimiz olarak değerlendirmekteyiz. Diğerlerinin yanı sıra, müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamamız ve günlük işlerimizi iyileştirmemiz için D-Marin’i ziyaret etmenizin ardından gönüllük esası üzerinden katılabileceğiniz memnuniyet anketleri yapılması söz konusu meşru menfaatler arasında yer almaktadır.

 

Kişisel verilerinizi işleme amaçlarımızla ilgili endişeleriniz bulunması ya da daha fazla bilgi almak istemeniz durumunda, kisiselverilerim@mythahotels.com adresinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

 

Sosyal medya hesaplarımıza sizi yönlendirebilmek için sosyal medya eklentileri kullanmaktayız. Yönlendirme sonrasında kişisel verileriniz bu sosyal medya websitelerinin uygulamaları doğrultusunda toplanmakta ve işlenmektedir.

 

5. ÇEREZ (COOKIE) POLİTİKASI

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.

 

6. HAKLARINIZ

GDPR gereklilikleri uyarınca, aşağıdaki hakları kullanma yetkisine sahipsiniz:

 

Erişim hakkı

Bizden kişisel bilgilerinizi işleyip işlemediğinizi onaylamamızı isteme ve size özellikle hangi amaç/ amaçlar doğrultusunda işlendiği, hangi kategorideki kişisel verilerin işlendiği, verilerinizi başkalarıyla paylaşıp paylaşmadığımız, verilerinizi ne kadar süreyle saklayacağımız vs. konular olmak üzere kişisel verilerin nasıl işlendiği hakkında bilgi alma hakkına sahipsiniz. Doğuş Otel tarafından işlenen kişisel verilerinizin bir kopyasını temin edebilirsiniz.

 

Düzeltme (tashih) hakkı

Yanlış olan kişisel verilerinizin düzeltilmesini talep etme ve eksik olan kişisel verilerinizin tamamlanmasını isteme hakkına sahipsiniz. Bu hakkınızı, bize bir talep sunmanız ya da ilave bir beyan sağlamanız suretiyle kullanabilirsiniz.

 

Silme hakkı (“unutulma hakkı”)

Belirli durumlarda, bilhassa verilerinizin artık toplanmış ve işlenmiş oldukları amaçlarla ilişkisinin kalmaması, verilerinizin yasadışı olarak işlenmiş olması ya da veri işlemenin tek dayanağı olan onayınızı geri çekmeniz ve kişisel verilerinizin işlenmesine yönelik başka hiçbir yasal gerekçenin bulunmaması halinde, kişisel verilerinizin silinmesini talep etme hakkına sahip olursunuz. Ancak, GDPR uyarınca yasal yükümlülüklere uygunluk sağlanması, ifade ve bilgi alma özgürlüğünün sağlanması, yasal taleplerin tesis edilmesi, uygulanması ve savunulması için işlenmesinin gerekmesi durumunda, kişisel verilerin silinmesi talebinize riayet etme yükümlülüğümüz bulunmayacaktır.  

 

Verilerin işlenmesini kısıtlama hakkı

Doğuş Otel’den, örneğin aşağıda gösterilen belirli durumlarda, kişisel verilerinizin işlenmesini sınırlandırmasını talep etme hakkına sahipsiniz:

  • kişisel verilerin güncellenmesi ya da doğrulanması talebine yanıt verilmesi süreci sırasında;
  • verilerinizin yasadışı işlenmiş olmasına rağmen, bizden verilerinizi silmemizi istememeniz durumunda;
  • kişisel verilerinize işleme amaçları doğrultusunda artık ihtiyaç duymamamıza rağmen bizden yasal taleplerin tesis edilmesi, uygulanması ve savunulması için bunları saklamaya devam etmemizi istemeniz halinde;
  • verilerin meşru iş menfaatlerimize istinaden işlenmesine itiraz ettiğinizde, söz konusu itiraza dair cevabımız beklenirken;

 

Kişisel verilerinizin işlenmesine yönelik kısıtlama elde etmiş olmanız durumunda, Doğuş Otel tarafından söz konusu kısıtlama kaldırılmadan önce size bilgi verilecektir.

 

Verilerin taşınması hakkı

Doğuş Otel’den kişisel verilerinizi yapılandırılmış, yaygın kullanılan ve makine tarafından okunabilen bir formatta size (ya da tayin edeceğiniz üçüncü bir kişiye) vermesini talep etme hakkına sahipsiniz. Verilerin taşınması hakkı sadece bize temin etmiş olduğunuz, otomatik yöntemlerle ve onayınıza istinaden işlenmiş ya da bir sözleşmenin yerine getirilmesi için gerekli kişisel bilgilere uygulanmaktadır.

 

İtiraz etme hakkı

Kişisel verilerinizin aşağıda gösterilen amaçlar doğrultusunda işlenmesine itiraz etme hakkına sahipsiniz:

  • doğrudan pazarlama amaçları ve faaliyetleri için (söz konusu pazarlama faaliyetleriyle ilgili profil çıkarma işlemleri dahil olmak üzere);
  • söz konusu veri işlemenin kamu menfaati sebeplerinden dolayı gerçekleştirilen bir görevin ifa edilmesi için gerekmesi hariç olmak üzere, istatiksel amaçlar için;
  • söz konusu veri işleme için zorunlu gerekçeler gösteremediğimiz ya da yasal taleplerle ilgili olarak kişisel verilerinizi işlemek zorunda olduğumuz durumlar hariç olmak üzere, veri işlemenin meşru iş menfaatlerimize dayanması halinde.

 

Veri uygulamalarımız ya da haklarınızın kullanımı hakkında başka sorularınızın olması durumunda, lütfen kisiselverilerim@d-marin.com adresinden bizimle irtibata geçiniz.

 

7. VERİLERİNİZİN ALICILARI

Bu sitenin barınması Siteground Italia Srl tarafından yerine getirilmektedir.

 

Aynı zamanda, bu gizlilik politikası metninde bahsi geçen kişisel veri ve diğer verileri “Mytha Hotels Anthology” dahilindeki diğer otellerle veya Avrupa Birliği dışında bulunan onları kontrol eden şirketlerle veya iştirakleri (örn. Doğuş Holding A.Ş. (www.dogusgrubu.com.tr), Doğuş Holding iştirakleri (www.dogusgrubu.com.tr)) ile de paylaşabiliriz.

 

Faaliyetlerimiz sırasında, talep etmiş olduğunuz hizmetleri sunarken ve yasal yükümlülüklerimize uygunluk sağlamak için, kişisel verilerinizi başka kişilerle paylaşabiliriz. Bunlar arasında, bu şekilde bir sınırlama olmaksızın: resmi (düzenleme ya da hükümet) yetkili kurumlar, Doğuş Otel bünyesinde kişisel verilerinizin işlenmesinden sorumlu kişiler ve departmanlar, IT yöneticileri, kurum dışı IT bakım şirketleri, talebiniz üzerinde özel seyahat ya da dinlence hizmetleri sunan iş ortakları ya da diğer benzer hizmet sağlayıcılar ile sözleşmelerin yerine getirilmesi için adımıza çalışan tedarikçiler yer almaktadır.

 

8. VERİLERİNİZ NE KADAR SÜREYLE SAKLANACAK?

Verilerin en aza indirilmesi ve amaç ile saklama sınırlamasına dair GDPR prensiplerini ciddiye alıyoruz. Doğuş Otel kişisel verilerinizi, genellikle sözleşme ilişkisi süresi boyunca ve bunun ardından belirli süre olmak üzere, toplanma amaçlarına ulaşılması için gerekli olduğu süre içerisinde saklamaktadır. Veri bulundurma politikamız, meşru iş menfaatlerimize, tabi olunan zaman aşımı sürelerine ve yasal gerekliliklere dayanmaktadır. İlgili sürelerin sona ermesi üzerine ya da veri işleme amacının artık uygulanmaması ya da sona ermesi durumunda, kişisel verileriniz güvenli bir şekilde silinecek ya da anonim hale getirilecektir.

 

9. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

Doğuş Otel, kişisel verilerinizi, yetkisiz erişimlere, kaybolmasına, açıklanmasına, değiştirilmesine ya da imha edilmesine karşı korumak, doğru ve güncel tutmak için çeşitli teknik ve kurumsal yöntemler uygulamıştır. Alınan bütün güvenlik tedbirlerine rağmen, kişisel verilerinizin gizliliğinin bir şekilde ihlal edilmesi durumunda, tabi olunan yasalar ya da yönetmelikler uyarınca, yetkili kurumlara ve/veya veri sahiplerine derhal bildirimde bulunacağız.

 

10. BU POLİTİKADAKİ DEĞİŞİKLİKLER

Bu Gizlilik Politikasını, mevzuat, teknoloji ya da iş uygulamalarımızdaki gelişmelere uygun olarak değiştirebiliriz. Bu değişiklikler, Gizlilik Politikasının tadil edilen versiyonunun web sitemizde yayınlanması üzerine derhal yürürlüğe girecek ve geçerli olacaktır; lütfen bu amaçla web sitemizi muhtelif zamanlarda kontrol edin. Gizlilik Politikamızı kapsamlı bir şekilde değiştirmeye karar vermemiz durumunda, bize temin etmiş olduğunuz e-mail adresiniz yoluyla önceden size bilgi vereceğiz.

 

Bu politika, 20.09.2018 tarihi itibariyle uygulanmaktadır.

Tamam

Web sitemizi kullanarak Çerez Politikamıza uygun olarak çerez kullanımımıza izin vermiş oluyorsunuz.
Daha fazla bilgi